Vilamagore Medieval: La història d’un poble

VILAMAGORE MEDIEVAL: LA HISTÒRIA D’UN POBLE

Després de l’èxit del Vilamagore Medieval 2016, Sant Pere de Vilamajor ja escalfa motors per tornar a transportar-nos al segle XII. Us animem a què vingueu a formar part de la festa del Vilamagore 2017, que ens ajudeu a organitzar-la i que hi aporteu les vostres idees. Una festa que intenta millorar any rere any i que el que la fa especial és l’esforç de tot un poble, on més de 500 voluntaris ens ajuden a reviure  un dels episodis del passat del que avui entenem per Catalunya.

Un espectacle emocionant i èpic amb vint-i-tres anys d’història que ha crescut gràcies a la col·laboració dels voluntaris. Endinseu-vos pels carrers del Vilamagore  de l’any 1156, on els cavallers, soldats, timbalers, músics, artesans i gent del poble viuran les seves aventures i poc a poc ens endinsaran a la història.

També podrem gaudir de les danses medievals, ser testimonis d’un setge,  veure de ben a prop una batalla o passejar pel mercat medieval. Els més petits podran participar dels tallers o practicar amb l’espasa.

A la taverna del Vilamagore Medieval hi trobareu viandes per no defallir durant l’aventura!

Enguany el Vilamagore Medieval se celebrarà el 4 i 5 de Novembre .

US HI ESPEREM A TOT I A TOTES!!!

 

Si voleu participar i formar part del Vilamagore Medieval 2017 deixeu les dades a la següent adreça de correu electrònic:  infovilamagore@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Associació Vilamagore Medieval.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a SiteGround (https://www.siteground.es/privacidad.htm) que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.