QUI SOM

LA HISTÒRIA D’UN POBLE

Vilamagore Medieval es una festa que intenta millorar any rere any, que el que la fa especial és l’esforç de tot un poble,  on més de 500 voluntaris  de Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor i altres poblacions properes i no tant,  ajuden a reviure un dels episodis del passat del que avui entenem per Catalunya.

Un espectacle emocionant i èpic amb mes de 30 anys d’història que ha crescut gràcies a la col·laboració dels voluntaris. Endinseu-vos pels carrers del Vilamagore de l’any 1156, on els cavallers, soldats, timbalers, músics, artesans i gent del poble viuran les seves aventures i poc a poc ens endinsaran a la història.

També podrem gaudir de les danses medievals, ser testimonis d’un setge, veure de ben a prop una batalla o passejar pel mercat medieval.

Els més petits podran participar dels tallers o practicar amb l’espasa.

A la taverna del Vilamagore Medieval hi trobareu viandes per no defallir durant l’aventura, Ah! i també el Vi Piment, nos us oblideu de tastar-lo.

Us animem a què vingueu a formar part de la festa del Vilamagore Medieval, i que si us veieu amb cor ens ajudeu a organitzar les properes edicions, aportant les vostres idees i participant com a voluntaris.

US HI ESPEREM A TOTS!!!