Aquest any SÍ

El món canvia i les circumstàncies ens porten cap a llocs imprecisos, però l’ànima del Vilamagore Medieval segueix ben viva.

Aquest any, la pandèmia i les seves restriccions ens han obligat a modificar l’estructura de la nostra Festa Medieval. En aquest sentit, hem apostat per un model més íntim, reduint els grans espectacles i permetent una major presència dels voluntaris.

Per tirar endavant aquest projecte, hem ampliat el nombre de Tallers. Tothom que hi participi podrà aprendre i assajar noves habilitats i tècniques per mostrar al públic visitant durant aquesta XXVII edició del Vilamagore, sense oblidar els espectacles professionals i la participació  de voluntaris vinguts d’altres indrets, que oferiran les seves actuacions dins del marc de la nostra Festa.

De fet, ja han començat els primers Tallers d’Attrezzo i Decoració, Costura, Malabars i Teatre Infantil. I al proper mes de Setembre ho faran més de 10 Tallers, on de ben segur trobaràs el que més t’agradi. Per nosaltres és emocionant veure com ja hi ha gairebé 200 voluntaris inscrits.

Des d’aquí et convidem a apostar per aquest nou format del Vilamagore.

ANIMAT i PARTICIPA !!!Formulari d’Inscripció:   https://forms.gle/2kVoLdKJ8kLGPSQb8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ver más

  • Responsable: Associació Vilamagore Medieval.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a SiteGround (https://www.siteground.es/privacidad.htm) que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.